Despre mine


poza noua cris

Stoian Cristina Mihaela

Psiholog clinician specialist si psihoterapeut/hipnoterapeut autonom- cu atestate de libera practica eliberate de Colegiul Psihologilor din Romania; Supervizor in psihologie clinica.

Trainer/formator soft skills, Art terapeut – cu certificate autorizate national si international

Motto:  Resursele sunt în tine, ceilalţi sunt surse – pentru care esti recunoscator si pe care le respecti.

Am ales să fiu psiholog:

din dorinţa de a ajuta oamenii să-şi găsească echilibrul interior şi să-şi facă viaţa mai frumoasă.

Am ales să fiu şi trainer:

pentru că îmi doresc să contribui la succesul tău atât în plan personal, cât şi în cel profesional

Ce pot face pentru tine:

Te pot ajuta să te iubeşti mai mult şi să înţelegi că pentru tot ceea ce-ţi propui, resursele sunt în tine – tu eşti motorul universului tău.

Realizări şi proiecte:

* Psiholog la Cabinet Individual de psihologie  si Trainer independent (colaborator project based pentru clienti corporate si am livrat programe de team building, cursuri diverse)

* Colaborez cu Asociatia „Inima si suflet pentru batrani”, pentru a oferi psihoterapie de suport, evaluari clinice si activitati ocupationale, beneficiarilor celor 3 camine-spital pentru varstnici, pe care asociatia le-a deschis, dar si consilierea psihologica a personalului angajat si a apartinatorilor (rudele varstnicilor internati).

* Colaborez cu clinica medicala NutriMed – psiholog clinician, psihoterapeut. Servicii psihologice decontate si cu plata

* Colaborez cu Generali Asigurari SA, pentru diverse webinarii interne

* Am colaborat 2 ani si 9 luni, cu clinica Albion Medical – psiholog clinician si psihoterapeut

* Am colaborat cu clinica Spirit Center – psiholog clinician, psihoterapeut

* Am colaborat cu Top Quality Management – trainer/formator pentru cursul Formator

* Am colaborat cu J’Info Training – evaluator în Centre de Evaluare şi Dezvoltare pentru companii client

* Job project based de 3 luni la Asociaţia naţională a Surzilor – Consiliul Naţional – am acumulat cunoştinţe despre nevoile persoanelor surde şi mai ales despre modul de relaţionare a acestor persoane.

* Experienţă de 10 ani în training – la inceput asistent training, apoi trainer/facilitator team building,  învăţare experienţială (din care 4 ani la Ascendis Experiential)

* Ateliere de dezvoltare personală

* Am oferit si ofer servicii de consiliere de cuplu, familie, consiliere în carieră, evaluare şi diagnostic, interventie  pentru diverse cazuri (doar adulti si adolescenti peste 15 ani), tulburari anxioase si afective (inclusiv pacienţi cu risc suicidar) consultanţă pentru viitorii psihologi, pregătire pentru bacalaureat şi admitere la facultate (psihologie), recuperarea pacientilor afazici, s.a..

Studii si Certificări:

– Psiholog clinician specialist, supervizor in psihologie clinica si psihoterapeut autonom, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru în Colegiu, cod personal 13372

– Formare in psihoterapii cognitiv comportamentale si hipnoterapie la AHPCC (2,5 ani).

– Rezidentiat la Spitalul de Psihiatrie Al. Obregia, sectia XII, dr. Vlad Stroescu si dr. Corneliu Ungureanu

-Master in psihologie clinica si consiliere psihologica – Univ. Hyperion. Practica la spitalul de psihiatrie Al Obregia, sectia XVI, dr. Ene Florin

– Absolvent al Facultăţii de Psihologie – Titu Maiorescu, cu practica la spitalul de psihiatrie Al Obregia, dr Simona Trifu

– Dezvoltare personală pentru psihologi (150 ore) la AHPCC (Asociaţia de Hipnoterapie şi Psihoterapii Cognitiv-comportamentale) si la Asociatia de Psihofarmacoterapie si Stiinte Cognitive (50 ore)

– Supervizare in psihoterapii cognitiv-comportamentale, cu prof. supervizor Barbara Craciun, 2 ani

– Supervizare in psihologie clinica, cu prof. supervizor Steliana Rizeanu, 2 ani

– Formator, certificat CNFPA, curs  – J’Info Training

– Lucrător prin arte combinate (art terapeut), de iniţiere şi perfecţionare, certificat CNFPA, efectuat prin Asociaţia “Împreună”, programul Impart

Participări la cursuri, workshop-uri, conferinte:

–         workshop “Terapia ABA pentru copiii cu autism”, la centrul “Sf. Serafim de Sarov”

–         Curs “Evaluarea psihologică fără teste”, la clinica Aquamarin

–         Curs de logopedie “Abordarea dislaliei la preşcolari”, la clinica Asist

  • multiple alte cursuri, workshop-uri, simpozioane, in domeniul psihologiei.

–         Conferinta „Educatie si creativitate pentru o societate bazata pe cunoastere”, Editia a VIII-a, 20-24 noiembrie 2014, organizata de  Facultatea de Psihologie, Masterul de Terapii Cognitiv-Comportamentale din cadrul Universitatii Titu Maiorescu in colaborare cu Asociatia de Psihofarmacoterapie si Stiinte Cognitive Simpozion stiintific national cu tema: „Preventia moderna interdisciplinara – un continuum integrativ de abordari psihofarmacologice si interventii cognitiv-comportamentale”.

– Conferinta Nationala de Psihologie si Gala Zilei Psihologului, 29-30 mai 2015, Editia a II-a, organizata de Colegiul Psihologilor din Romania, gazduita de Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti. În cadrul Conferinței Naționale de Psihologie, au susținut prezentări: prof. univ. dr. Irina Holdevici, psih. Dr. Doru Dima, prof. univ. dr. Tudorel Butoi, Prof. univ. dr. Eugen Corneliu Hăvârneanu, prof. univ. dr. Adrian Opre, psih. Dr. Ștefan Iulian Laurențiu, prof. univ. dr. Ion Mânzat, prof. univ. dr. Dragoș Iliescu, prof. univ. dr. Florian Gheorghe, prof. univ. dr. Daniel David, prof. univ. dr. Mihai Aniței.

– Co-autor al cartii „Evaluare clinica si psihoterapie. Studii de caz” – coord prof. univ. dr. Steliana Rizeanu(Pintilie) 

http://www.editurauniversitara.ro/carte/steliana%20rizeanu/evaluare_clinica_si_psihoterapie_studii_de_caz/11259

– Partener (sub numele de PsihoTraining) de organizare a Conferintei lui John Gray in Romania, alaturi de compania organizatoare, Extreme Training; noiembrie 2015, https://www.traininguri.ro/mesajul-lui-dr-john-gray/

– Participare la Conferinta „Hyperion Psychology Conference – HPC 2017”, din perioada 19-20 mai 2017, cu lucrarea „O abordare psihoterapeutica a tulburarilor anxioase. Fagofobia, o falsa fobie”. http://rjps.hyperion.ro/wp-content/uploads/2017/10/RJPS_nr_52_2017_A5_Stoian.pdf

– Participare la Conferinta „Hyperion Psychology Conference – HPC 2018”, din 11 mai 2018, cu lucrarea „Cine am fost și ce am ajuns?! Studiu de caz”, co autor prof. univ. dr. Steliana Rizeanu

– Participare la Conferinta „Hyperion Psychology Conference – HPC 2019”, din mai 2019, cu lucrarea „CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ A FAMILIEI PACIENTULUI CU TULBURĂRI NEUROCOGNITIVE – din centre pentru îngrijire vârstnici, centre de tip cămin-spital”

– Participare la Conferinta „Hyperion Psychology Conference – HPC 2020”, din mai 2020, cu lucrarea „Avantaje si dezavantaje ale consilierii psihologice online – studiu de caz”

– Participare la Conferinta „Hyperion Psychology Conference – HPC 2021”, din mai 2021, cu lucrarea „Eficiența psihoterapiei cognitiv-comportamentale în tratamentul tulburărilor anxioase și a celor alimentare (bulimia) – studiu de caz”

Ce ofer:

PSIHOLOGIE
– Evaluare/psihodiagnostic/intervenţie în psihologie clinică: depresie, anxietate, fobii, stres post traumatic, tulburari psihosomatice (astm, ulcer, enurezis, constipatie, sindrom premenstrual, afectiuni genito-urinare si de fertilitate, de tip psihogen, onicofagie, etc) tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie, obezitate) – servicii psihologice oferite individual si de grup, la cabinet, online, decontate si cu plata. Rapoarte/avize psihologice catre comisia de handicap si pensionare, sau catre alte institutii.
– Interventie psihoterapeutica in situatii de criza (potential suicid, depresie majora, conflicte, abandon scolar, fuga de la domiciliu, sarcina la adolescente)
– Suport şi consiliere pentru bolnavi cronic si pentru familiile acestora
– Consiliere psihologică si psihoterapii cognitiv-comportamentale, pentru adolescenţi, adulţi (terapie de cuplu si familie) – individual si de grup (la cabinet si online)
– Logopedie pentru tratarea tulburarilor de limbaj la adulti, aparute in urma AVC-urilor (accidente vasculare cerebrale), post interventii chirurgicale neurologice, sau a traumatismelor craniene (recuperare logopedica) – tratament in cabinet, sau in spital (pt cazurile nedeplasabile si in limita timpului disponibil);
– Hipnoza clinica si ericksoniana pentru tratatamentul diverselor tulburari si pentru imbunatatirea performantelor – niciodata la cererea pacientului, ci doar daca consider ca este posibila folosirea acestui instrument numit hipnoza. Deoarece exista si contraindicatii.

ALTE SERVICII
– Ateliere de dezvoltare personală pentru orice vârsta adulta (nu mai lucrez cu copiii)
– Consultanţă pentru viitorii psihologi (seminarii informative despre cariera de psiholog, meditatii la psihologie, pregatire pentru admitere la facultate si suport pentru licenta; stagii de practica pentru studenti si oportunitati de colaborare cu acestia)

– Supervizare in psihologie clinica: in clinica si online
– Workshop-uri, seminarii pe teme diverse

Pentru programări mă puteţi contacta la psihotraining@gmail.com

si la tel. 0722 318 361

Lasă un comentariu