Consiliere


–  educaţie pentru sănătate, promovarea sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos, prevenirea îmbolnăvirilor (ex. prin modificarea stilului de viaţă);

–  seminarii informative pentru viitorii psihologi (în special paşii necesari de urmat pentru fiecare specializare în parte, investiţia necesară, alternative), sau pentru cei pasionaţi de  domeniul psihologiei.

– consiliere pentru părinţi, pentru viitorii părinţi (de ex: alegerea şcolii potrivite, momentul şi metoda potrivită pentru a discuta despre educaţia sexuală cu copilul/iii lor, conştientizarea responsabilităţilor de părinte, etc)

– consiliere pentru elevii de liceu şi  părinţii acestora (alegerea unei universităţi/facultăţi potrivite planului de studii ales de catre aceştia,  evaluarea competenţelor/ aptitudinilor şi îndrumarea către instituţiile de învăţământ potrivite fiecărui profil, dar şi învăţarea unor tehnici de evaluare a riscurilor – şomajul, imposibilitatea de a găsi un loc de muncă potrivit pregătirii profesionale/alternative). În cazul elevilor crescuţi de bunici sau alte rude ( nu de către părinţi), consilierea este gratuită.

Lasă un comentariu