Servicii


PSIHOLOGIE CLINICĂ, PSIHOTERAPII COGNITIV-COMPORTAMENTALE SI HIPNOTERAPIE CLINICĂ&ERICKSONIANĂ; SUPERVIZARE ÎN PSIHOLOGIE CLINICĂ, MENTORAT ȘI INTERVIZARE

* Evaluare & psihodiagnostic: rapoarte/avize catre comisiile de handicap si pensionare, catre CMBRAE pentru profesor de sprijin, sau catre alte institutii. 

* Realizare profil psihologic/evaluarea personalitatii

* Interventie clinica si consiliere/psihoterapii cognitiv-comportamentale:

– sedinte individuale adulti, adolescenti si copii

– sedinte de cuplu

– sedinte de familie

– logopedie adulti (recuperare dupa AVC, traumatisme) – doar la cabinet (nu mai merg la domiciliu)

– consiliere psihologica online (consiliere de scurta durata si obligatoriu alternata cu prezenta la cabinet!)

Interventie in situatii de criza la cabinet sau telefonic (risc suicidar, conflicte, atacuri de panica, sedinte solicitate fara programare cu minim 48 h inainte, etc)

Hipnoterapie pentru diverse tulburari si imbunatatirea performantelor intelectuale

* Evaluare complexa a starii de sanatate psihica – testare psihologica pentru orice persoana fizica sau pentru companii – angajati. Recomand aceasta evaluare in special companiilor, deoarece poate evidentia eventuale tulburari psihice care nu pot fi diagnosticate la evaluarea periodica (anuala) sau cea de la angajare, deoarece in cadrul acelor evaluari se pune accent doar pe evaluarea personalitatii si poate fi insuficienta  in anumite cazuri. Diagnosticul si tratatamentul in timp util a tulburarilor psihice, poate contribui la evitarea aparitiei unor eventuale probleme in viata personala si profesionala a individului. Un exemplu ar fi cel al profesiei de bona/ingrijitor la domiciliu, unde o evaluare a personalitatii fara cea a sanatatii psihice cu siguranta este insuficienta. Scopul principal al acestui tip de evaluari, nu este acela de a discrimina persoanele cu tulburari psihice grave, ci dimpotriva, de a le veni in ajutor pentru realizarea integrarii lor pe piata muncii, insa in domeniul si rolul potrivit capacitatilor respectivelor persoane.

– persoane fizice

– persoane juridice/companii  – de negociat cost/angajat, in functie de numarul persoanelor de evaluat (minim 3)

* Programe complexe pentru accelerarea performantelor individuale 

Parenting 

* Dezvoltare personala  – de grup, frecventa saptamanala

* Dezvoltare personala  (ritm intensiv) pentru viitorii psihologi (cu adeverinta, dar fara a fi valabila la COPSI, ci in scop personal) 3 h, sedinte individuale sau de grup

* Interventie de grup (grupuri terapeutice specifice) in fobii, anxietate 3 h, frecventa bilunara

* Supervizare in psihologie clinica – 2 ani, cu prezenta lunara, 4 h/zi, in clinica, si/sau online (ocazional online). Tarif: 160 lei/4 h

* Pregatirea viitorilor psihologi = 2 h, cu plata la fiecare sedinta; meditatii pt BAC si admiterea la facultate. Pachete de minim 15 sedinte si maxim 3 pachete – depinde de nivelul cunostintelor elevului/solicitantului (solicitantul poate fi si o persoana care doreste o reconversie profesionala, nu doar elevii) si de perioada in care solicita pregatirea. Pachetele includ si dezvoltare personala, consiliere vocationala (pt elevi) si in cariera (valabila pentru adultii care doresc sa devina psihologi, facand o schimbare in cariera de pana atunci/reconversie profesionala).

Deoarece am mai avut asemenea solicitari, iar rezultatele au fost surprinzator de bune (aproape toti solicitantii au fost admisi la facultate si au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10, dar toti au fost admisi la facultate, fara exceptie!) va ofer si servicii de pregatire pentru BAC si/sau admiterea la facultatea de psihologie in regim de urgenta: sedinta de 4 h (nr de sedinte personalizat, in functie de timpul ramas de la solicitarea pregatirii si pana la BAC sau admitere) – cu plata la fiecare sedinta. Pot oferi oricand recomandari de la fostii elevi sau de la parintii acestora!

Important!  La prima sedinta de evaluare a cunostintelor elevului, vor fi OBLIGATORIU prezenti si parintii acestuia si isi vor da acordul in scris pentru efectuarea pregatirii (valabil pt minori)!

* Stagii de practica pentru studentii la psihologie, cu adeverinta si recomandari = stagiul anual de 60 de ore, din care 40 ore practica si 20 de ore teorie. Reducere pana la 30% pentru grupuri de minim 3 studenti (reducerea se aplica fiecaruia). Plata se efectueaza pe sedinta 2 h, in total 15 sedinte saptamanale (restul de ore reprezinta studiu individual, cu teme pentru acasa – inclusiv teme comportamentale = actiuni diverse cu scop educational). Nu se admit absente (doar o absenta, in caz de forta majora si anuntata! Altfel sedinta se plateste).

Costul /stagiul de 60 de ore poate fi platit pe sedinta, sau in rate (4 rate, insa prima rata obligatoriu la prima intalnire) = reducere 10 % pt plata in rate. Se realizeaza contract de practica – obligatoriu.

Din continut:

– evaluarea clinica/psihodiagnostic al tulburarilor psihice (include lucrul cu teste si evaluarea/psihodiagnoza copiilor cu autism si ADHD)

– interventii cognitiv-comportamentale: individuale, de cuplu/familie, de grup (inclusiv grupuri de suport)

– elemente de hipnoterapie

– elemente de Analiza Tranzactionala

– elemente din NLP

– psihosomatica (tulburari psihosomatice si posibile interventii)

– logopedie (interventii in tulburarile limbajului la copii si la adulti, in urma atacurilor cerebrale vasculare, a traumatismelor diverse)

– interventii in situatii de criza

– interventii in bolile cronice; inclusiv terapie de suport

– elemente de psihofarmacologie (care sunt medicamentele folosite in tulburarile psihiatrice, dozaj recomandat, efecte adverse – practic aceste elemente reprezinta informarea psihologului cu privire la medicatia pe care o primeste pacientul/clientul lui si intelegerea reactiilor asociate). Psihologul NU poate recomanda medicatie, dar nici NU poate ramane nestiutor cu privire la aceasta!

– consultanta profesionala (pasii in cariera de psiholog – informare; noutati in domeniu)

EXTRA PACK FOR A MODERN PSYCHOLOGIST – practica: 7 sedinte de 2h – pregatire in training organizational si elemente de HR (recrutare, psihodiagnoza organizationala, motivarea personalului, evaluarea personalului). Acest pachet nu este obligatoriu, ci optional, pentru orice doritor. Pachetul include consiliere in cariera (recomandari de joburi, posibile trasee profesionale). Pt cei care achizitioneaza atat un pachet de practica, cat si extra pachetul, ofer reducere de 50%  (reducerea se aplica doar extra pachetului!)

Daca veti reusi voi sa strangeti un grup de minim 8 studenti/persoane, putem organiza sub forma de curs, cu durata de 4 ore x 4 intalniri (ultima de 2 h predare si 2 h socializare, schimb de informatii + tombola cu premii surpriza!)

La acest EXTRA PACK sunt admisi si cei care nu au pregatire in psihologie, doar ca acestia nu beneficiaza de reducerea de cei 50%! Celelalte reduceri mentionate (referitoare la grupul de minim 8 persoane) se pastreaza.

Pentru participarea la trainingurile organizate/sustinute de mine, toti fosti/actualii clienti/pacienti/elevi/studenti, beneficiaza de reduceri!

Pentru informatii suplimentare, va rog folositi pagina de Intrebari si raspunsuri de pe blog, iar pentru programari:

tel 0722 318 361 si psihotraining@gmail.com

Sanatate, armonie, echilibru!

Cu drag,

Psih. Cristina-Mihaela Stoian

cabinet - pictat2

Lasă un comentariu