Clubul de alergat frici


Va e teama de marti 13? De pisica neagra sau de viitor? Va e frica sa vorbiti in public, de singuratate, de mersul cu metroul, de caini sau de pensionare? Va temeti sa indrazniti, sa vreti mai mult de la viata, asteptandu-va sa fiti refuzati sau criticati? Va ingrijoreaza ideea ca n-ati fi facut totul pentru a fi un parinte bun? Pandemia si restrictiile au generat stari greu de gestionat? Ati avut Covid 19, sau cei din jurul vostru au fost afectati de coronavirus? Ati inchis afacerea, sau v-ati pierdut locul de munca din cauza pandemiei si sunteti coplesit de ingrijorari?

Intalnirile fricosilor – club de alergat frici” reprezinta ateliere de dezvoltare personala, destinate oricarei persoane care s-a confruntat vreodata cu o frica greu de gestionat, sau care intampina dificultati de relationare, comunicare, atat in plan personal, cat si profesional. Sunt bineveniti si cei care nu-si cunosc concret temerile, dar care simt ca bat pasul pe loc in tot ceea ce intreprind – au oportunitatea sa afle cauzele si solutiile ce li se potrivesc.

Aveti ocazia sa va debarasati de frici reale sau imaginare, participand la „Intalnirile fricosilor – club de alergat frici”, ce se vor desfasura in fiecare luna, sambata, intre orele 12,30-14.00, la sediul Albion Medical, din strada Dimitrie Onciul nr 14, sector 2, Bucuresti. Va asteapta o locatie primitoare, in care puteti cunoaste oameni obisnuiti, ca voi, care se tem de cate ceva si care isi doresc asemeni voua, sa devina mai linistiti, mai relaxati, cu privire la prezent si viitor. Veti putea discuta despre tot ceea ce va sperie si vom cauta impreuna „solutii pentru alungarea fricilor” din viata voastra, inlocuind aceste frici cu: incredere, speranta, autoacceptare, empatie, indrazneala, curiozitate, creativitate, umor… si multe alte ingrediente ale unei vieti mai bune, cum ar fi dezvoltarea inteligentei emotionale!

Reluam grupurile dedicate persoanelor cu tulburari anxioase, incepand cu luna mai, in data de 22, sambata, ora 12,30. Din cuprins: exprimarea fricilor, elemente de inteligenta emotionala & de comunicare non-verbala (ce ne spune limbajul corporal si mimica, postura, din punct de vedere al NLP), tehnici de relaxare, umorul si frica, modalitati de functionare eficienta in situatiile anxiogene, efectele psihologice aparute in situatii de pandemie, sau alte situatii, abordarea psihologica a sechelelor neurologice post Covid 19, etc

Varsta minima de participare: 18 ani. Adolescentii intre 16 si 18 ani vor putea veni insotiti de unul din parinti, insa din cauza restrictiilor impuse de perioada pandemiei, parintii nu vor participa, ci doar vor insoti minorul, pentru acordul parental, sau, in limita locurilor disponibile, isi vor putea rezerva si plati un loc.

*Clinica respecta distantarea si normele de protectie anti Covid 19. Numarul maxim de participanti/grup: 5

Cost: 180 lei/1,5 ore.

Inscrierile se fac doar la e-mail: psihotraining@gmail.com si la tel. 0722318361.

Lasă un comentariu