Oferte de toamna: practica la pret promotional!


studentul greierestudentul furnica

Anul acesta esti furnica, sau greiere? Vrei sa lasi practica pentru anul ce vine? Daca esti student in ultimul an, iti aglomerezi viata cu practica neefectuata la timp si pregatirea pentru licenta: consideri ca le poti face pe toate?

Doar pana pe 28 octombrie mai poti beneficia de reducere! Dupa terminarea stagiului/2015, te poti pregati de distractie, lasand altora grija orelor de practica!

 

* Stagii de practica pentru studentii la psihologie, cu adeverinta si recomandari = stagiul anual de 60 de ore, din care 40 ore practica si 20 de ore teorie. Totul comprimat in 2 module, pentru lunile noiembrie-decembrie 2015.

Durata: 20 ore/modul = 5 intalniri x 4 h/luna, sambata si duminica; restul de ore (pana la 60 in total), reprezinta teme pentru acasa si studiu individual; elaborarea proiectului de practica.

Cost promotional: 400 lei/modul (reducere de 60 %!) – plata la prima intalnire, sau in 2 transe/modul.

Primul modul incepe: sambata, 03 noiembie, orele 10.00-14.00, iar urmatoarele intalniri vor fi stabilite impreuna cu grupul, in functie de posibilitatea fiecaruia de a participa.

Extra discount pentru plata integrala a 2 module: + 20% = 640 lei in total!

Se realizeaza contract de practica – obligatoriu.

Din continut:

– evaluarea clinica/psihodiagnostic al tulburarilor psihice (include lucrul cu teste si evaluarea/psihodiagnoza copiilor cu autism si ADHD)

– interventii cognitiv-comportamentale: individuale, de cuplu/familie, de grup (inclusiv grupuri de suport)

– elemente de hipnoterapie

– elemente de Analiza Tranzactionala

– elemente din NLP

– psihosomatica (tulburari psihosomatice si posibile interventii)

– logopedie (interventii in tulburarile limbajului la copii si la adulti, in urma atacurilor cerebrale vasculare, a traumatismelor diverse)

– interventii in situatii de criza

– interventii in bolile cronice; inclusiv terapie de suport

– elemente de psihofarmacologie (care sunt medicamentele folosite in tulburarile psihiatrice, dozaj recomandat, efecte adverse – practic aceste elemente reprezinta informarea psihologului cu privire la medicatia pe care o primeste pacientul/clientul lui si intelegerea reactiilor asociate). Psihologul NU poate recomanda medicatie, dar nici NU poate ramane nestiutor cu privire la aceasta!

– consultanta profesionala (pasii in cariera de psiholog – informare; noutati in domeniu)

EXTRA PACK FOR A MODERN PSYCHOLOGIST – practica: 7 sedinte de 2h – pregatire in training organizational si elemente de HR (recrutare, psihodiagnoza organizationala, motivarea personalului, evaluarea personalului). Acest pachet nu este obligatoriu, ci optional, pentru orice doritor. Cost: 100 lei/sedinta. Pachetul include consiliere in cariera (recomandari de joburi, posibile trasee profesionale). Pt cei care achizitioneaza atat un pachet de practica, cat si extra pachetul, ofer reducere de 50%  (reducerea se aplica doar extra pachetului!)

Daca veti reusi voi sa strangeti un grup de minim 8 studenti/persoane, putem organiza sub forma de curs, cu durata de 4 ore x 4 intalniri (ultima de 2 h predare si 2 h socializare, schimb de informatii + tombola cu premii surpriza!), la un cost de 150 lei/intalnire. Reducere de 20% pt plata integrala, in avans.

La acest EXTRA PACK sunt admisi si cei care nu au pregatire in psihologie, doar ca acestia nu beneficiaza de reducerea de cei 50%! Celelalte reduceri mentionate (referitoare la grupul de minim 8 persoane) se pastreaza.

 

Pentru participarea la trainingurile organizate/sustinute de mine, toti fosti/actualii clienti/pacienti/elevi/studenti, beneficiaza de reduceri!

Pentru informatii suplimentare, va rog folositi pagina de Intrebari si raspunsuri de pe blog, iar pentru programari:

tel 0722 318 361 si psihotraining@gmail.com

 

Sanatate, armonie, echilibru!

Cu drag,

Psih. Cristina-Mihaela Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s