E-book pentru voi „Recomandari pentru o viata mai buna”


pag 1 stres

Am tot vorbit de ceva vreme cu multi oameni, despre dorinta mea de a incepe sa scriu: iata ca incep s-o fac :)! Mai intai incep cu e-book-uri de buzunar, cu recomandari practice si apoi voi trece la categoria hard, adica ma refer la carti de specialitate (psihologie, dezvoltare personala) – dar bunul simt imi spune ca mai am de invatat inca :).

Incep deci prin a va oferi e-book-uri utile, atat prin intermediul formularelor de comanda de pe blogurile mele, sau direct pe mail psihotraining@gmail.com, cat si prin intermediul unor site-uri de promovare, sub forma unor cursuri online.

Si pentru ca e firesc sa stiu preferintele cititorilor si mai ales, sa ma orientez catre nevoile lor, venind cu informatii din psihologie & training, va invit sa completati un mini-chestionar (il gasiti mai jos), ce cuprinde intrebari referitoare la acele nevoi de care vorbeam. Completandu-l si mai ales, abonandu-va la noutatile pe care le voi publica in continuare pe blogurile mele, dumneavoastra veti beneficia de un e-book GRATUIT, „Recomandari pentru o viata mai buna”, pe care-l veti primi pe e-mail!

In plus, orice doritor abonat la newsletter, va primi o reducere de 30% pentru toate cursurile pe care eu le voi sustine in anul 2015, dar si pentru programe psihoterapeutice, daca vor avea nevoie.

Astfel, tot ce va trebui sa faceti pentru a primi e-book-ul gratuit, este: 1 = completati chestionarul, 2 = sa va abonati la newsletter (sa dati follow pt blogurile mele) si 3 = sa completati formularul de comanda de mai jos, in care sa specificati pt ce anume doriti sa obtineti reducerea de 30%(servicii psihologice sau training) si raspunsurile de la mini-chestionar!

Cu drag,

Cristina-Mihaela Stoian

Tel: 0722318361

E-mail: psihotraining@gmail.com

Mini-chestionar:

1. La ce fel de cursuri desfasurate in sala ati mai participat pana acum?

2. La ce fel de cursuri desfasurate in sala de curs va doriti sa participati?

3. Ce informatii va doriti sa gasiti in cuprinsul unor e-book-uri/cursuri online?

4. Pe o scala de la 1 la 5 (1 = deloc, 5 = foarte multumit), mentionati cate de multumit ati fost participand la cursurile respective?

5. Considerati utile studiile de caz in cadrul cursurilor? DA/NU – de ce?

Va multumesc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s