Hipnoterapia: o altfel de terapie


hipnotic-colours_00109015

Hipnoterapia foloseste hipnoza ca instrument ce poate veni in sprijinul clientului care doreste sa isi gaseasca echilibrul, armonie, sanatate.

Hipnoza clinica si ericksoniana difera cu mult de „hipnoza de strada” prin specificul tehnicilor, dar mai ales, prin scopul ei: unul terapeutic. In plus, caracterul stiintific, cercetarile anterioare care au vizat eficienta folosirii hipnozei in tratarea diverselor tulburari sau probleme de viata, au contribuit la imbunatatirea continua a metodelor folosite de catre specialisti. Psihoterapeutii care au aceasta formare, urmaresc cresterea calitatii vietii clientului/pacientului si nicidecum senzationalul.

Hipnoza ca instrument, tehnica, poate fi folosita cu succes in tratarea diverselor afectiuni, cum ar fi: tulburari ale somnului, obezitate, diverse tulburari generate de stres, imunitate scazuta, disfunctii sexuale si afectiuni ginecologice, diminuarea performantelor intelectuale (atentie scazuta, concentrare diminuata, tulburari de memorie, etc), tulburari psihice (tulburari senzoriale, depresie, anxietate, fobii, tulburarea obesiv- compulsiva, ticuri, etc), tulburari psihosomatice (enurezis, constipatie psihogena, astm, sindromul colonului iritabil) si afectiuni dermatologice psihogene (psoriazis, diverse eczeme, alergii, negi), dependente/adictii, combaterea durerii. De asemenea, hipnoza poate fi folosita cu succes pentru cresterea performantelor sportive. Hipnoterapia nu inlocuieste medicatia in cazurile grave, ci o completeaza si vine in sprijinul clientului/pacientului inclusiv dupa ce tratamentul s-a finalizat, in scopul prevenirii recaderilor si in scopul educarii mintii pentru sanatate si echilibru.

Fara a fi solutia miracol, hipnoterapia te poate ajuta sa iti gasesti resursele interioare necesare cresterii calitatii vietii tale si a performantelor.

Controlul este la tine si nu la terapeut, iar gradul de sugestibilitate propriu si motivatia pentru schimbare conduc spre rezultate pe masura asteptarilor.

In fiecare miercuri seara, intre orele 18.00-20.00, organizez sedinte de hipnoterapie in scopul relaxarii musculare si mentale, dar si in scopul familiarizarii cat mai multor persoane cu aceasta metoda, ce poate fi folosita cu succes in confortul de acasa, ori in momentele tensionate de la job (instrument de decuplare si modalitate de gestionare a conflictelor).

Urmatoarea sedinta: 10 august 2016

Cost: 30 lei/pers si reducere de 50% pentru cei care vin insotiti de minim 1 persoana.

O sedinta obisnuita poate fi sustinuta cu un numar de 12 participanti, iar ce depaseste aceasta cifra, se vor programa pentru urmatoarea sedinta. Inscrierile se pot face la psihotraining@gmail.com si la 0722318361

Companiile care doresc organizarea acestor tipuri de sedinte pentru angajati/manageri pot depasi limita de 12 participanti, insa vom planifica mai multe serii, in functie de numarul total de participanti. Costul/sedinta ramane acelasi si pentru companii, insa pentru minimum 30 de participanti/total.

munte si curcubeu

Un răspuns la „Hipnoterapia: o altfel de terapie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s