Curs Organizator evenimente de Training si Teambuilding – 01, 02, 03 iulie 2017


happy people In prezent, in Romania exista o multime de companii care ofera servicii de training, insa in COR(catalogul clasificarii ocupatiilor din Romania), nici urma de ocupatia „Organizator evenimente de training si teambuilding”, sau macar ceva asemanator, iar aceste companii de training nu isi pot derula activitatile specifice fara cel putin o persoana specializata in acest sens. De multe ori, acest tip de servicii(de organizare) se externalizeaza catre colaboratori diversi, insa de si mai multe ori acest lucru nu este posibil, deoarece necesita o foarte buna comunicare intre cei implicati (management, client, furnizori, consultanti, etc), o buna sincronizare si „dedicare” maxima pentru reusita proiectului. Si o simpla eroare de comunicare pentru unii, poate insemna un dezastru pentru altii, masurabil in termeni de pierdere a clientilor, renume negativ, s.a. Alteori, pentru a reduce costurile, companiile prefera sa implice angajatii din toate/mai multe departamente (HR, secretariat, uneori si consultantii/trainerii care livreaza!) in organizarea evenimentelor de training si/sau teambuilding, nefiind totusi, cea mai buna solutie. Din fericire, exista si multe companii care au inteles importanta investitiei in resursa umana proprie si astfel, au creat un departament de training, ori au ales sa aloce HR-ului aceste atributii – numai ca cei care se ocupa efectiv de organizare, invata de unde apuca: de la colegii care pleaca (daca vorbim de nou angajati), de la traineri sau managerul responsabil pentru training, dar cel mai mult invata din mers, adica facand. Pentru ca harta nu e teritoriul :)!

Avand in vedere aspectele de mai sus si experienta de partea mea, am creat acest curs, pentru a veni in sprijinul tuturor celor care isi doresc o cariera in acest domeniu, sau celor care lucreaza deja, insa intampina dificultati legate de:

  • cum sa gaseasca furnizorii potriviti, sau de unde sa procure materialele necesare in lipsa unor furnizori (se intampla des, mai ales in sfera organizarii evenimentelor de teambuilding)?
  • cum sa obtina si sa negocieze bugetul necesar achizitiei de materiale necesare? Inclusiv modalitati de gestionare eficienta a bugetelor
  • managementul eficient al materialelor de training si teambuilding
  • dezvoltarea materialelor de training & teambuilding (atat continut, cat si design; crearea unor kit-uri specifice evenimentelor de teambuilding)

Cursul se adreseaza atat persoanelor din executie, cat si din management, adica tuturor celor implicati si interesati sa isi imbunatateasca cunostintele de organizare a evenimentelor de training si teambuilding, acest tip de evenimente diferentiindu-se fata de alte tipuri de evenimente, prin natura specificului lor.

Aptitudini necesare:

  • capacitate de comunicare si relationare foarte buna
  • creativitate si gandire orientata spre rezolvarea de probleme
  • atentie la detalii

Studii: minim studii medii

Perioada: 01-02-03 iulie 2017; in functie de solicitari, mentinem data sau reprogramam (anunt din timp) Minim 8 participanti

Durata: 21 ore, 3 zile, de la 9.00 la 16.00

Locatia: Bucuresti – se va comunica ulterior, celor inscrisi. Livram si in afara Bucurestiului

Cost: 500 lei. Reducere de 30% pentru inscrierea pana in 20 iunie 2017.

Bonus: un curs gratuit la alegere din oferta mea, sau o sedinta de consiliere gratuita (de orice fel, in functie de nevoile proprii: in cariera, vocationala, de cuplu, etc)

Se ofera diploma de participare.

Inscrieri la psihotraining@gmail.com si la tel 0722318361

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s