COMUNICARE ASERTIVAComunicarea e o arta, iar daca o stapanesti…deja te simti un semizeu 🙂 ! Mai ales ca nu putem sa nu comunicam, asa cum nu putem sa nu gandim!
De cand ne nastem si pana in ultima clipa, comunicam in permanenta, tranzactionam mesaje, atat verbale, in scris, cat si non-verbale. Informatia circula in jurul nostru si cu ajutorul nostru, modificandu-se intruna, iar noi avem nevoie sa tinem pasul cu toate provocarile din viata noastra, bazandu-ne pe modul in care stim sa comunicam. Chiar daca internetul a devenit mijlocul de baza al transmiterii informatiilor, ramanem fiinte vii, care au nevoie sa simta si sa-si vorbeasca, pentru ca suntem si vom ramane fiinte sociale, nu roboti.
De ce sa participi?
– Pentru ca poti sa-ti imbunatatesti abilitatea de a transmite mesajul dorit intr-o maniera care sa nu-l lezeze pe celalalt si care sa iti aduca beneficii
– Pentru ca ai ocazia sa interactionezi live cu oameni ca si tine si sa intelegi ca nu esti singurul care uneori mai da rateuri in comunicare si sa nu te mai blamezi atat, mai ales cand relatiile tale cu ceilalti nu te mai satisfac
– Pentru ca poti invata cum sa comunici asertiv, de la ADULT la ADULT, adica sa stii cand si cum sa spui „NU” fara sa te mai simti afectat pentru asta in vreun fel.
– Pentru ca poti sa devii mai bun in ceea ce faci, comunicandu-ti eficient ideile creative catre superiori
Cui ma adresez?
Oricarei persoane interesate sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, fie ca sunt executanti sau manageri, sau persoane care intampina dificultati in relationarea cu ceilalti (cuplu, parinte-copil, angajat-manager, etc).
Durata: 2 zile x 8 ore (9.00-17.00)
80% practica(jocuri de rol, exercitii de invatare experientiala), 20% teorie!
Perioada: 05-06 septembrie 2014

Inscrieri la 0722318361 si la psihotraining@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s