Serile fricosilor – club de alergat frici


Imagine

Va e teama de marti 13? De pisica neagra sau de viitor? Va e frica sa vorbiti in public, de singuratate, de mersul cu metroul, de caini sau de pensionare? Va temeti sa indrazniti, sa vreti mai mult de la viata, asteptandu-va sa fiti refuzati sau criticati? Va ingrijoreaza ideea ca n-ati fi facut totul pentru a fi un parinte bun?

„Serile fricosilor – club de alergat frici” reprezinta ateliere de dezvoltare personala, destinate oricarei persoane care s-a confruntat vreodata cu o frica greu de gestionat, sau care intampina dificultati de relationare, comunicare, atat in plan personal, cat si profesional. Sunt bineveniti si cei care nu-si cunosc concret temerile, dar care simt ca bat pasul pe loc in tot ceea ce intreprind – au oportunitatea sa afle cauzele si solutiile ce li se potrivesc.

Aveti ocazia sa va debarasati de frici reale sau imaginare, participand la „Serile fricosilor – club de alergat frici”, ce se vor desfasura in fiecare sambata seara, intre orele 17.00-19.00, la sediul Psihotraining, din strada Masina de Paine nr 20 C, bl IRTA 4 sc 1, parter, ap 1, sector 2, Bucuresti. Va asteapta o locatie primitoare, in care puteti cunoaste oameni obisnuiti, ca voi, care se tem de cate ceva si care isi doresc asemeni voua, sa devina mai linistiti, mai relaxati, cu privire la prezent si viitor. Veti putea discuta despre tot ceea ce va sperie si vom cauta impreuna „solutii pentru alungarea fricilor” din viata voastra, inlocuind aceste frici cu: incredere, speranta, autoacceptare, empatie, indrazneala, curiozitate, creativitate, umor…si multe alte ingrediente ale unei vieti mai bune, cum ar fi dezvoltarea inteligentei emotionale!

Urmatoarea intalnire: sambata, 14 ianuarie 2017, ora 17.00.

Din cuprins: exprimarea fricilor, elemente de inteligenta emotionala & de comunicare non-verbala (ce ne spune limbajul corporal si mimica, postura, din punct de vedere al NLP), tehnici de relaxare, umorul si frica, gestionarea eficienta a emotiilor in situatiile anxiogene, etc

Varsta minima de participare: 18 ani. Adolescentii intre 16 si 18 ani vor putea veni insotiti de unul din parinti, platind un singur loc.

Cost: 50 lei/2 ore.

Inscrierile se fac doar la e-mail: psihotraining@gmail.com si la tel. 0722318361

Primii 2 inscrisi beneficiaza de o reducere de 50% pentru o consultatie de consiliere in cariera/vocationala, parenting sau coaching.

Sperietoarea de frici: Cristina Stoian, psiholog & trainer cu experienta in lucrul cu grupuri(psihologie&coaching, training&team building, invatare experientiala) si in tratarea anxietatii si fobiilor, depresiei, problemelor de cuplu, de adaptare, de invatare, comunicare si motivare.

Vino sa ne unim fricile si sa le trimitem departe!

Imagine                                         Imagine

Un răspuns la „Serile fricosilor – club de alergat frici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s