Realizez profilul psihologic, consiliere vocationala si in cariera


The-Savant-e1380038923824

Psiholog clinician, psihoterapeut si trainer (formator) cu experienta, realizez la cerere profilul tau psihologic. De asemenea, poti beneficia si de consiliere vocationala si/sau in cariera, pentru ca tu sa obtii performanta si satisfactii in plan profesional si personal.
Cui ma adresez:
– adolescentilor care doresc sa isi cunoasca aptitudinile si catre ce tip de profesie sa se indrepte
– studentilor si proaspetilor absolventi care nu isi gasesc un job deoarece nu au experienta practica
– adultilor care doresc o schimbare in cariera pt ca nu si-au gasit implinirea in actuala profesie, sau pt ca in prezent lucreaza in companii/institutii de stat si pot fi disponibilizati in viitorul apropiat, iar ei nu cunosc domeniile spre care s-ar mai putea indrepta
– somerilor inregistrati si neanregistrati care doresc sa se reangajeze si nu stiu ce anume ar putea face ei in acest sens
– persoanelor angajate care doresc sa devina antreprenori si nu-si pot pune in practica ideile pt ca nu stiu sa-si faca un plan de afaceri.
– oricarei persoane care doreste sa se dezvolte, dar nu stie ce cursuri ar putea urma din oferta bogata a pietei de training si formare profesionala. Atentie: nu orice companie care vine pe piata cu oferte de cursuri este automat credibila! Persoanele care doresc sa se specializeze intr-o anumita profesie, au nevoie de o analiza atenta a ofertelor de cursuri, pentru a se orienta DOAR catre cele AUTORIZATE REAL! Altfel, se pierd bani, energie si timp.
Costuri si durata:
– profil si consiliere vocationala pt adolescenti= 2 intalniri de 1,5 ore x 50 ron/sedinta; include oferta/recomandarea educationala necesara (plan de dezvoltare personalizat)
– profil si consiliere in cariera pt adulti = 3 intalniri de 2 ore x 70 ron/sedinta; include oferta/recomandarea de cursuri necesare (plan de dezvoltare personalizat)
– consultanta pt viitorii antreprenori = 3 intalniri de 2 ore x 90 ron/sedinta; include oferta/recomandarea de cursuri necesare (plan de dezvoltare personalizat)
Somerii cu adeverinta platesc doar 60 ron/sedinta de consultanta pt viitorii antreprenori
Persoanele care doresc sa participe la cursuri de calificare/perfectionare vor primi recomandari (indrumare spre companii verificate ca fiind autorizate sa sustina cursuri cu certificare – clientul alege compania de training) din partea mea, iar participarea la cursurile unde eu sunt formator le aduce o reducere de 10% (la acele cursuri).
Este posibila achizitionarea intregului pachet(consiliere vocationala si in cariera, consultanta pt viitorii antreprenori) la cerere, iar costul acestuia este de 70 ron/sedinta de 2 ore, in total 6 sedinte. Plata se poate face in 2 transe.
Pt programari: tel 0722318361, e-mail: psihotraining@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s