Schimbarile din viata copiilor nostri (separari, despartiri, mutari, doliu, accidente, boli, etape scolare/educationale/de dezvoltare, aparitia unui nou copil) – seminar pentru parinti


Imagine

Fie ca ne dam seama sau nu, copii nostri sufera poate de 1000 de ori mai mult decat noi adultii, in momentele de cumpana prin care trecem cu totii la un moment dat.  Alteori, surprinzator, micii omuleti dau dovada de atata maturitate… ca ne cam sperie!

Lumea moderna e intr-o continua schimbare si odata cu aceste schimbari, apar informatii care bulverseaza, comportamente tot mai diferite fata de ce stiam noi pana acum, ale caror rezultate nu ne pot lasa indiferenti. Copiii si adolescentii nostri se transforma sub nasul nostru, fara ca noi sa observam de multe ori, neantelegand cum, cand si de ce s-a intamplat asa. De la un divort al parintilor, moartea pisicii, sau despartirea de iubita pana la un consum de droguri, comportament antisocial, chiar suicid, nu e decat un pas – care poate fi facut, sau nu, insa pentru care nu ne permitem ca parinti, nici un risc.

De aceea, va invit sa aflam impreuna in ce mod ne afecteaza copiii aceste schimbari si ce solutii putem gasi pentru a depasi aceste momente cu succes.

Durata: 3 ore, 17.00-20.00, 17 februarie 2014

Cost: 80 lei

Detalii si inscrieri: psihotraining@gmail.com

Tel: 0722318361

Psih. Cristina Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s