Asertivitatea – training pentru adolescenti si adulti


Imagine

Obisnuiesti sa te certi des? Iesi destul de „ciufulit” dintr-o discutie, sau dimpotriva, ceilalti prefera sa evite discutiile cu tine? Tu vrei sa spui „te iubesc!” si-ti iese un amarat de „esti draguta!”??? 🙂 Nu stii cum si de ce se intampla toate astea?

Despre ce este vorba:

M-am gandit sa vin in intampinarea celor ce doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa le fac cunoscute cateva din principiile care stau la baza comunicarii asertive. Pentru a realiza acest lucru, am ales sa pregatesc un curs de 4 ore care sa cuprinda urmatoarele teme si instrumente:

– partea teoretica+ putin practica: stilul tau dominant de comunicare, din punct de vedere al NLP (programare neurolingvistica), AT (analiza tranzactionala) = testarea stilului individual de comunicare + solutii de imbunatatire. Participantii beneficiaza gratuit de aceste teste!

– partea fff practica 🙂 : jocuri de rol pentru posibile situatii ce necesita schimb de mesaje: angajat-manager si invers, parinte-copil si invers, sot-sotie si invers, soacra-nora :)) si invers :))…si multe alte posibile diade. Din aceste jocuri de rol reiese si mai clar tipul de comunicare dominant al fiecarui participant (de ex: agresiv, asertiv, pasiv, etc), iar vizualizarea pozitiilor corporale si tonalitatile adoptate subliniaza modurile in care alegem uneori sa transmitem si sa primim mesaje. Demonstratie de transmitere/primire asertiva a unui mesaj.

Cost: 80 lei

Data: 24 februarie 2014, orele 16.30-20.30

Vino sa descoperi stilul tau de comunicare si solutii pentru imbunatatirea lui, astfel incat viata ta sa devina un traseu mai usor  si mai placut de parcurs! Si poate in urma participarii la acest curs, vei fi dornic sa testezi ceea ce ai invatat, iar relatiile cu ceilalti sa se schimbe surprinzator de mult – in bine! – fara ca tu sa fi facut mare lucru!

Te astept cu drag sa-ti rezervi un loc pana in data de 17 februarie, la adresa de e-mail: psihotraining@gmail.com sau la tel: 0722318361

Reclame

3 răspunsuri la „Asertivitatea – training pentru adolescenti si adulti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s