Calea Lactee are Miez de lapte?!


delaco_fan_branza_proof1Este ora mesei pe naveta DELACO EXPRESS, iar angajatii companiei LACTICA GALLACTICA, s-au adunat in sala de mese, alaturi de echipaj. Fiind deja de 5 zile pe drum, acesti navetisti stelari mai au de parcurs inca 8 zile pana la celalalt capat al Caii Lactee, pe planeta Mirunesia, unde ii asteapta o echipa pe care s-o inlocuiasca. Este a 5-a cursa din aceasta luna spre Mirunesia, dar exista temeri ca ar fi chiar ultima, daca la urmatoarele forari nu se va gasi macar un mic rezervor de stonitol, adica lichidul-moneda de schimb al pamantenilor. Acest stonitol are exact aceeasi compozitie cu a laptelui pamantean stravechi si se potriveste uluitor de mult cu organismul sofisticat al martienilor si lunarilor. Frecvent, au loc schimburi diverse intre lunari, martieni si pamanteni, dar nici un alt produs nu se bucura de succesul stonitolului. In schimbul acestuia, lunarii ne dau specialisti pentru construirea locuintelor subterane si subacvatice (de altfel, ei sunt cei care au redescoperit Atlantida si au transformat-o in cea mai uluitoare metropola a Terrei din acest moment!), martienii ne dau luminade, un fel de bureti care lumineaza singuri si se incalzesc gradat, pana ating caldura corpurilor din incaperile unde sunt asezati si o transfera tuturor particulelor din incapere, creand astfel un nivel egal si constant de temperatura – astfel, a disparut de pe Terra problema lipsei caldurii in locuinte, odata cu Marea Trecere Glaciara (frigul de 100 de ani, care a cuprins pamantul acum 500 de ani, cand gaurile din stratul de ozon al pamantului au produs topirea ghetarilor si au dus in final, la o veritabila era glaciara, contrar asteptarilor unor oameni de stiinta din acea vreme, anume ca ar urma o crestere a temperaturii si denumita de ei „incalzire globala”). Ar insemna un adevarat dezastru pentru compania LACTICA GALLACTICA, fiind singura detinatoare a licentei de forare, extragere si transport catre Terra a pretiosului lichid! De ceva vreme, au tot ajuns la urechile conducerii ca apar revolte razlete in randul angajatilor, deoarece nu si-au mai primit de 3 zile ratia de Miez de Lapte (care este 100% lapte!), unicul aliment ramas nemodificat in totalitate din vremurile stravechi ale Terrei, cand laptele era produs de niste fiinte extraordinar de interesante, numite „vaci, oi, capre, bivolite”, aliment care ofera pamantenilor energia si echilibrul necesar desfasurarii oricarei activitati. Practic, el reprezinta combustibilul de care pamantenii au nevoie, zi dupa zi.
Inca se mai produce branza, iar acest lucru mai este posibil datorita planului de educatie a populatiei pamantene de acum 550 ani, cand toti au invatat cum sa pastreze laptele astfel incat el sa mai poata fi inmultit, atunci cand animalele nu vor mai exista, datorita transformarilor globale. Asadar, fiecare familie avea datoria sa conserve o anumita cantitate de lapte, din care sa poata prepara si generatiile viitoare alimente naturale.
calea-lactee_article-main-image_miez de lapte_crisInsa, nimic nu se compara cu „Miez de lapte”, care e produs de DELACO iar angajatii LACTICA GALLACTICA vor sa convinga conducerea prin protestul lor, sa le asigure depozite de „Miez de lapte” pe intreaga galaxie Calea Lactee. Astfel, ar putea fi in permanenta aprovizionati pe navetele de transport cu pretiosul aliment si vor putea oferi in schimb eficienta maxima companiei. Ei se declara „fani branza” si „fani Miez” pentru ca le place cum suna cuvantul „fan”si pe care l-au tot transmis mai departe, de la un pamantean la altul, ca pe o traditie.
Oare vom putea spune in viitor: „Calea Lactee, are Miez de lapte!”???
poza-miez-pt-tema
Am scris acest articol pentru competitia SuperBlog 2013 – sponsor Delaco.

Reclame

2 răspunsuri la „Calea Lactee are Miez de lapte?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s