Cum comunici? Curs demonstrativ de training asertiv


Obisnuiesti sa te certi des? Iesi destul de „ciufulit” dintr-o discutie, sau dimpotriva, ceilalti prefera sa evite discutiile cu tine? Tu vrei sa spui „te iubesc!” si-ti iese un amarat de „esti draguta!”??? 🙂 Nu stii cum si de ce se intampla toate astea?

Despre ce este vorba:

M-am gandit sa vin in intampinarea celor ce doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa le fac cunoscute cateva din principiile care stau la baza comunicarii asertive. Pentru a realiza acest lucru, am ales sa pregatesc un demo de 4 ore care sa cuprinda urmatoarele teme si instrumente:

partea teoretica+ putin practica: stilul tau dominant de comunicare, din punct de vedere al NLP (programare neurolingvistica), AT (analiza tranzactionala) = testarea stilului individual de comunicare + solutii de imbunatatire. Participantii beneficiaza gratuit de aceste teste!

partea fff practica 🙂 : jocuri de rol pentru posibile situatii ce necesita schimb de mesaje: angajat-manager si invers, parinte-copil si invers, sot-sotie si invers, soacra-nora :)) si invers :))…si multe alte posibile diade. Din aceste jocuri de rol reiese si mai clar tipul de comunicare dominant al fiecarui participant (de ex: agresiv, asertiv, pasiv, etc), iar vizualizarea pozitiilor corporale si tonalitatile adoptate subliniaza modurile in care alegem uneori sa transmitem si sa primim mesaje. Demonstratie de transmitere/primire asertiva a unui mesaj.

Cost: 55 lei/participant pentru cele 4 ore. Acest cost reflecta doar pretul inchirierii salii si al coffee breack-ului! Demo-ul este GRATUIT, asa cum ii spune si numele 🙂 !

Data: 10 septembrie 2013, orele 16.00-20.00

Locatie: Cotroceni Business Center (fosta cladire Apaca). Sector 6, Bucuresti.  Detalii primesc participantii care confirma prezenta.

!!!*****Facilitati: TOTI participantii la acest demo vor beneficia si de cate 1 sedinta gratuita de consiliere psihologica online (cu programare) pe orice tema de interes (probleme de cuplu, al relatiei de tip parinte-copil, tulburari si simptome diverse) si la cabinet pentru 3 dintre ei, pentru cate 1 sedinta de 1 ora (cu programare), prin tragere la sorti. In plus, ulterior acestui demo si a facilitatilor mentionate pana acum, fostii participanti sau unul din membrii familiilor acestora care vor dori sa beneficieze de sedinte de psihologie clinica/psihoterapie/hipnoterapie vor plati doar 60% din costul primei sedinte de evaluare (al carei cost era altfel 100 lei pt 1 ora).

Vino sa descoperi stilul tau de comunicare si solutii pentru imbunatatirea lui, astfel incat viata ta sa devina un traseu mai usor  si mai placut de parcurs! Si poate in urma participarii la acest demo vei fi dornic sa testezi ceea ce ai invatat, iar relatiile cu ceilalti sa se schimbe surprinzator de mult – in bine! – fara ca tu sa fi facut mare lucru!

Te astept cu drag sa-ti rezervi un loc pana in data de 07 septembrie, la adresa de e-mail: psihotraining@gmail.com sau la tel: 0722318361

Reclame

2 răspunsuri la „Cum comunici? Curs demonstrativ de training asertiv

 1. Va invit cu drag sa veniti cat mai multi la acest experiment placut si distractiv de comunicare.
  Participand de-alungul timpului la astfel de jocuri mi-am dat seama de puterea colectiva de a oferii cat mai multe subiecte si solutii.
  Cristina este cel mai placut mediator, extrem de imaginativa si nu in ultimul rand foarte distractiva.
  Veniti sa radem impreuna de ceea ce ne poate „duce capul” atunci cand credem ca suntem cei mai buni comunicatori.
  Vom invata unii de la altii, observandu-ne reciproc.
  Cu cat suntem mai multi , situatiile de viata sunt mai diverse si vom experimenta de ce „asa” si „NU asa”

  Eu personal n-am terminat de invatat si stiu sigur ca in grup si alaturi de Cristina voi petrece in cel mai strict sens al cuvantului!!
  Cu nerabdare sa va intalnesc
  Ana Rusu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s