Calatorie spre interiorul tau. Autocunoasterea si activarea resurselor personale


harmony[1]Uneori ni se intampla lucruri pentru care nu gasim explicatii, insa ar fi mai bine sa le cautam in interiorul nostru, pentru ca acolo vom gasi toate solutiile posibile pentru a merge mai departe pe drumul vietii.

Mediul ne influenteaza comportamentele, insa acest proces de influenta are loc intr-o masura mai mare sau mai mica si in functie de modul in care am fost obisnuiti sa interactionam cu ceea ce vine din exteriorul nostru.Un simplu cuvant ne poate destabiliza atat de mult, incat in probleme cotidiene minore, sa nu vedem unde se afla iesirea. “esti un prost, nu esti bun de nimic!”, “trebuie sa ai numai note de 10, altfel nu te mai iubesc!”, “pana la 18 ani, faci doar ce-ti spun eu!”…s.a., sunt expresii –”radacina” ale “plantei “ care s-a dezvoltat mai tarziu.
Chiar daca nu au fost rostite exact asa, semnificatia lor atinge invariabil dezvoltarea psihica a copilului din acel moment. Si iata cum aceste cuvinte/expresii “radacina”, odata rostite, ating adultul pana in strafundurile fiintei lui si il fac sa sufere, manifestand un comportament de pierdere a echilibrului emotional. De ex, putem auzi din partea unui superior expresia “esti un prost, nu esti bun de nimic!”, iar pentru ca am mai auzit-o si in copilarie, toata furia de atunci revine sub forma intolerantei la frustrare, a neacceptarii oricarei forme de autoritate.
Cu ajutorul hipnozei, participantii vor face o incursiune in inconstientul lor, acest proces reprezentand o modalitate de a reactiva resursele interne care sa contribuie la gasirea unui echilibru.
Din cuprinsul atelierului:
– definire concepte;
-testarea nivelului stimei de sine;
-testare convingeri personale;
-modul de asumare/atribuire a responsabilitatii: eu sau ceilalti (locus of control); sublinierea blocajelor si solutii;
– tehnici de relaxare, intarirea EU-lui, dezvoltarea motivatiei – aplicatii cu ajutorul hipnozei;
-plan de dezvoltare personala realizat pentru fiecare participant.
Important: nu este recomandabila participarea persoanelor cu epilepsie si tulburari psihotice (schizofrenie, paranoia, etc) diagnosticate. Folosirea hipnozei in aceste cazuri este contraindicata (nu se intampla nimic grav, ci e doar posibil sa declansam una din crizele lor obisnuite).

Nu sunt necesare cunostinte tehnice sau de specialitate. Fara limita de varsta (ma refer la un maxim), insa recomand ca participantii sa aiba peste 14 ani, pentru o mai buna desfasurare a atelierelor.

Durata: 2 intalniri, in zilele 01 si 08 octombrie 2016, orele 10.00-13.00
Cost (total): 120 lei – se platesc la prima intalnire. Nu sunt platitor de TVA si acesta este pretul final, pentru ambele intalniri.

Pentru informatii si programari/inscrieri:
Tel: 0722 318 361 si la psihotraining@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s