NOU!!! ***LIFE COACHING si e-consiliere psihologica!***


doi-pinguini-uzi[1]

Clarificam impreuna unde doresti sa ajungi si iti voi sta alaturi, pas cu pas, pana iti indeplinesti obiectivul! Este important ca tu sa iti doresti cu adevarat sa faci o schimbare in viata ta si sa nu te astepti ca altcineva sa o faca pentru tine. Ai nevoie de curaj sa incepi, hotarare sa continui autocunoasterea/autodezvoltarea si perseverenta pentru a aplica ceea ce vei invata si dupa ce se vor termina intalnirile noastre.

Investitia in dezvoltarea ta este cea mai sigura cale de a te face fericit, increzator in fortele proprii si adaptabil mediului care e intr-o continua schimbare.

– Sedinte  saptamanale, maxim de 2 ori pe saptamana si maxim 2 sedinte/client in total. In functie de problema expusa, daca voi observa necesitatea unor sedinte de consiliere clasica – in cabinet, cu siguranta voi face recomandari in acest sens, iar clientul este liber sa aleaga daca va continua consilierea sau nu.

!!! Despre e-consiliere psihologica: sedintele se desfasoara pe e-mail sau messenger (deci va necesita un cont de yahoo messenger) la ora programata, cu mentiunea expresa ca acest tip de consiliere reprezinta doar o alternativa la  etapa de anamneza (istoricul clientului) si de descarcare a emotiilor clientului ce au loc in primele 1-2 sedinte din consilierea clasica.

Consilierea de tip e-consiliere nu este suficienta pentru a rezolva o problema psihologica, insa poate fi ideala pentru a discuta despre o suferinta, o nemultumire, o relatie de cuplu sau parinte-copil disfunctionala, o nesiguranta de sine – totul cu rol de eliberare de tensiune. Acest tip de consiliere poate fi considerat un prim pas spre o schimbare a calitatii vietii celui care se adreseaza unui psiholog, insa nu poate inlocui motivatia clientului de a schimba cu adevarat ceva.

Indiferent de nr de sedinte e-consiliere (1 sau 2), una din tehnicile de interventie presupune recomandarea temelor pentru acasa, teme ce au in acest caz si rol de factor de evaluare a e-consilierii. Cu alte cuvinte, clientul poate astfel observa cu usurinta, ce schimbari au avut loc in urma consilierii pana in acel moment (la nivel emotional, cognitiv si comportamental).

– Durata: 50 min

– Cost : 50 lei/sedinta, cu programare de L-V intre orele 10.00-16.00 si 60 lei/sedinta  intre orele 16.00-18.00.  S: orele 21.00-23.00 cost 70 lei/sedinta

Modalitatea de plata: prin virament bancar, in urma efectuarii unei programari, se primeste pe mail nr de cont. Dovada platii se face electronic, cel mai tarziu cu 8 ore inainte de sedinta programata – altfel, se va efectua o reprogramare.

Pt informatii si programari: 0722 318 361 si la psihotraining@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s