Psihologia, dragostea mea! Consultanta, meditatii/pregatire pentru bac si admitere facultate


graduation_clipart_doctorate_student[1]* Te fascineaza mintea umana? Esti de-a dreptul insetat de cunoastere si cartile nu iti mai sunt suficiente? Ai sute de intrebari carora nu le gasesti raspuns? In consecinta, ai ales sa devii psiholog si nu sti cum sa te pregatesti pentru BAC si admitere la facultatea de psihologie?

* Esti adolescent si intampini dificultati in a retine informatia? Iti doresti sa inveti tehnici de memorare si retinere eficienta?

* Esti student si doresti sa efectuezi practica obligatorie intr-un cabinet de psihologie?

Daca la cel putin una din intrebarile de mai sus ai raspuns cu „da”, este clar ca te pot sprijini in cautarile tale! Eu iti voi fi alaturi, pas cu pas, pana iti vei indeplini obiectivele!

– Am elaborat un plan structurat pe module, care includ atat predare/evaluare, cat si simulare finala de examen admitere si/sau BAC (pentru cei care doresc pregatirea pentru BAC si admiterea la facultatea de psihologie).

Durata acestor sedinte este de 2 ore/sedinta, iar nr lor variaza, in functie de nr de module alese (minim 1 modul, maxim 3). 1 Modul are 15 sedinte saptamanale. In prima ora a primei sedinte (DOAR in aceasta sedinta, NU si in urmatoarele!) va avea loc o prima evaluare a cunostintelor elevului si o discutie cu parintele. Aceasta discutie va viza informarea parintelui/lor despre avantajele si dezavantajele practicarii acestei profesii, a investitiei de care va fi nevoie pt aceasta si a optiunilor profesionale pe care le poate avea viitorul psiholog (cate si ce tip de specializari sunt avizate de Colegiul Psihologilor din Romania, ce poate face concret dupa licenta, un proaspat absolvent, s.a.)

Costul unei astfel de sedinte este de 70 lei/sedinta, cu plata la fiecare sedinta, sau in avans, pt 1 luna = 4 sedinte.

– Tinerii care isi doresc doar sa dobandeasca tehnici de invatare eficienta (indiferent de profilul liceului unde invata si de viitoarea alegere de dupa liceu), vor putea beneficia de sedinte cu pret redus, comparativ cu sedintele clasice de consiliere. Explicatia este ca aceste sedinte vor fi exclusiv orientate pe dezvoltarea abilitatilor de invatare.

Durata acestor sedinte este de 2 ore/sedinta, iar nr lor total este de 2 sedinte.

Costul unei astfel de sedinte este de 70 lei/ sedinta, iar daca vor veni cu alti colegi/adolescenti, costul va fi de 50 lei/sedinta/pers.

Varsta minima de participare:16 ani.

Locatie cabinet: Str Masina de Paine nr 20 C, sc 1, ap 1, parter (vis-à-vis de Kaufland Colentina si la o statie distanta de Piata Obor) sau la domiciliul adolescentului. Pentru a putea stabili o prima intalnire/sedinta, este nevoie sa vorbesc in prealabil cu unul din parinti. Astfel, ma puteti contacta la nr de telefon sau e-mail prezentate separat.

– Studentii la psihologie pot efectua orele de practica obligatorie (60 ore/an studiu) intr-un cabinet, iar la final vor obtine adeverinta de practica si recomandari, plus posibilitatea participarii la cursurile pe care eu le organizez, in calitate de observator al comportamentelor participantilor. De asemenea, exista posibilitatea ca unii studenti (minim an 2 de studiu), sa poata participa ca voluntari la programele de recuperare a copiilor cu autism. Aceste actiuni le vor creste sansele de a-si gasi un job in domeniu, dupa absolvirea studiilor de licenta si vor asimila totodata cunostinte pretioase despre lucrul cu persoanele ce prezinta acest tip de tulburare (si nu doar autism). Pt mai multe detalii privind practica, ma puteti contacta telefonic sau pe e-mail.

Tel. 0722 318 361,

E-mail: psihotraining@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s