CURS FORMATOR: 18-20 aprilie 2013


floare , petale colorate dife..

CURS FORMATOR – autorizat ANC cod COR 242401. – Participantii la urmatoarea sesiune din 18-20 aprilie 2013, inca beneficiaza de reducere!

Acest program se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc o cariera in training, dar si acelor traineri care au deja experienta, insa nu au certificare de Formator. De asemenea, psihologii au ocazia de a se certifica in aceasta profesie si sa o practice in paralel cu cea de psiholog, marindu-si reteaua de contacte datorita cursantilor pe care ii vor avea si sporindu-si totodata sansele de a castiga clienti la cabinet. Acest curs le va mai fi util psihologilor si datorita tehnicilor de lucru in grup pe care si le vor insusi.

Conform legislatiei actuale, serviciile de training pot fi prestate DOAR de Formatori certificati de catre centre de formare autorizate (vezi Hot. 299 din 28.12.2009 a CNFPA si O.G. nr. 129/2000, art. 23, alin. 2, cu modif. ulterioare)

Cursul dureaza 6 zile, din care 3 zile vor fi la sala, 2 zile vor reprezenta perioada de pregatire a proiectului individual si a examenului final (cu indrumarea trainerului, online, telefonic) si ultima zi in care se va face o recapitulare si evaluarea finala (examinarea se va face de catre o comisie organizata de ANC – CNFPA, iar data examenului va fi stabilita in momentul sustinerii primei zile de curs).

Prezenta in sala de curs este obligatorie pentru cele 3 zile, iar cursul se va desfasura intre orele 9.00-17.00, in perioada 18-20 aprilie 2013.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia FORMATOR, cod COR 242401. De asemenea, absolventii acestui curs, vor putea obtine, la cerere, pentru o taxa suplimentara de 100E+TVA si certificarea de personal acordata de catre TUV THURINGEN e.V., fara alte teste suplimentare.

Costul acestui curs este de 450 lei, DOAR pt sesiunea din luna martie, urmand ca dupa aceasta data, celelalte sesiuni sa aiba un cost de 800 lei.

La acest cost se mai adauga doar costul certificatului de absolvire (50 lei), care nu este insa obligatoriu si, la cerere, poate fi obtinuta la sfarsitul cursului o adeverinta de participare.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rog sa ma contactati.

Acesta reprezinta costul total al cursului, fiind incluse prestatia trainerului, materialele de curs, coffee-break.

Trainer: Cristina Stoian

Pt inscrieri si alte detalii:         Tel  – 0722 318 361        E-mail: psihotraining@gmail.com

Reclame

2 răspunsuri la „CURS FORMATOR: 18-20 aprilie 2013

    • Da, aveti dreptate si va multumesc pt atentionare!
      Cursul se desfasoara in zona Lucretiu Patrascanu, in apropiere de statia de metrou Costin Georgian.
      Daca sunteti interesat sa participati la curs, va invit sa va inscrieti (va trimit un formular), pt a va putea ocupa un loc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s