NOU: Consiliere si consultanta online sau telefonic!


Uneori ti se poate parea dificil sa spui cuiva ce te framanta, ce te impiedica sa functionezi la parametri optimi. Micile probleme de zi cu zi pot crea disfunctionalitati pe termen lung, iar acest lucru iti poate afecta relatiile cu cei din jur si chiar cu tine insuti. Cu totii gasim la un moment dat un prieten, o ruda, un preot caruia sa ne confesam si uneori poate fi suficient sa ne linisteasca, insa oare chiar e util sa ne linistim doar? Chiar dispar ca prin farmec acele lucruri care ne-au tulburat? Cu siguranta NU, deoarece e ca si cum am ascunde gunoiul sub covor!

Ajutorul unui specialist este mai eficient din mai multe considerente: este obiectiv (un psiholog nu este implicat emotional, in acelasi mod in care o face un prieten/ruda si poate realiza o analiza mai clara a problemei), dispune de anumite tehnici si proceduri indispensabile in astfel de situatii, iti ofera confidentialitate (ai ocazia sa scoti la suprafata tot ceea ce te deranjeaza, fara a exista riscul de a-ti compromite relatiile si viata sociala in ansamblu), te accepta asa cum esti, fara a fi critic (iti respecta deciziile) si te ajuta sa-ti gasesti resursele interne care sa te propulseze acolo unde tu iti doresti sa ajungi.

Te invit sa cautam impreuna raspunsuri la intrebarile tale, in mediul online, aici pe blog sau pe e-mail ori messenger, sau chiar telefonic, de fapt acolo unde te vei simti tu mai confortabil.

!Important! Cazurile care vor necesita o alta abordare decat cea din mediul online vor primi recomandarea de a ne intalni la cabinet.

Costul unei sedinte online sau telefonic  este de 50 Ron L-V, 80 Ron pt sambata si/sau urgente si se achita in contul pe care l-am deschis special la banca Transilvania. Nr de cont il vor primi cei care vor dori sa urmeze acest tip de consiliere.

(dupa o discutie prealabila pe mail sau telefonic, vom stabili impreuna varianta personalizata pt tine, sedintele se programeaza, apoi se face plata/sedinta si cu dovada platii trimisa pe mail, putem sustine sedinta)

Pt informatii si programari: 0722 318 361 si la psihotraining@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s