Bine ai venit la Psihotraining!


Psihologie şi training în acelaşi loc!

Fie că vorbim de tulburări de limbaj, ori de comunicare defectuoasă în ansamblu, fie că vorbim de insatisfacţie la locul de muncă, stres, acestea reprezintă o mică parte din dificultăţile pe care oamenii secolului XXI le întâmpină zi de zi.

Psihologie 

La un moment dat, poţi ajunge să te întrebi de ce tu simţi că investeşti mult într-o relaţie (părinte-copil, cuplu, prietenie) şi ea se încăpăţânează să nu funcţioneze? Copilul tău are rezultate slabe la şcoală,  suferă de un deficit de atenţie, este prea agitat/violent, sau dimpotrivă, este retras şi singurii lui prieteni sunt joystick-ul şi mouse-ul? Simţi că poţi face multe alte lucruri însă nu ştii cum să dai startul , sau eşti entuziasmat de ceva pentru început, însă îţi pierzi interesul pe parcurs? Se întâmplă ca tu te simţi singur, deprimat, neânţeles? La job rămâi des peste program, continui şi acasă lucrul, însă cu toate acestea, rezultatele tale nu sunt cele dorite? Uneori vrei să transmiţi un mesaj când comunici, dar îţi iese cu totul altceva, interlocutorii tăi te  înţeleg diferit? Observi că în viaţa ta ai întâlnit prea des  evenimente neplăcute,  ai sentimentul că istoria se repetă şi nu înţelegi de ce? Îţi este greu să refuzi pe cineva, de teamă să nu-l dezamăgeşti, ori din dorinţa ca ceilalţi să te placă, altfel te vei simţi respins, fără valoare? S-a întâmplat ca tu să îţi doreşti mult ceva, iar soţul tău/soţia ta, altceva şi acest fapt să te facă să accepţi supusă/s doar ce-şi doreşte el/ea fără ca tu să mai ai opinii personale, doar de dragul de a menţine căsnicia?

Psihologia şi training-ul te ajută să găseşti răspunsuri la întrebările de mai sus şi soluţii pentru eventualele probleme pe care le-ai întâmpina.

Pentru a efectua o programare, mă găseşti la:

E-mail: psihotraining@com, şi la

Tel: 0722 318 361

Cabinetul se află în zona Timpuri Noi.

Desigur, dacă doreşti, poţi să-mi adresezi întrebări şi pe blog, iar eu îţi voi răspunde.

Training

Oamenii din compania pe care o conduci încep să se dezbine, nu mai sunt eficienţi, sunt demotivaţi şi câţiva chiar au ales să părăsească compania, iar profitul e în scădere. Te întrebi probabil ce se întâmplă şi încerci să găseşti explicaţii: managerii, lipsa unor programe de motivare (HR-ul), echipa de execuţie, etc?

Echipa alături de care lucrez este compusă din specialişti cu experienţă în dezvoltarea resurselor umane din companii, psihologi cu diverse certificări (psihologie organizaţională, muncii şi serviciilor, psihoterapii cognitiv-comportamentale, psihologie clinică, psihologie educaţională), traineri, evaluatori în centre de evaluare şi dezvoltare. Pentru a stabili împreună ce program de training sau de team building se potriveşte echipei tale, putem avea o întâlnire, în cadrul căreia îţi vom face cunoscute mai multe detalii despre oferta noastră.

E-mail: psihotraining@gmail.com

Tel: 0722 318 361

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s